به گزارش خبرگزاري حوزه از تهران حجت الاسلام والمسلمين سيد باقر خسروشاهي مدير حوزه علميه تهران در نشست مديران مدارس علميه اين استان ابرازداشت: حوزه هاي علميه همواره بعنوان پايگاههاي علمي و درمانگاههاي معنوي در سطح جامعه اسلامي مطرح بوده اند، بطوريكه غالباً محوري ترين نقش را در پاسخگويي به شبهات و حل مسائل ديني و اعتقادي مردم ايفا كرده اند.
وي در ادامه با تاكيد بر ارتباط ميان استعدادهاي افراد و نوع تخصص آنها خاطرنشان كرد: آنچه كه امروز در سطح مدارس علميه بسيار مهم و حياتي است انتخاب رشته تحصيلي افراد با توجه به شناسايي استعداد و علايق آنها مي باشد، به گونه اي كه اگر فردي مستعد علم تاريخ، فقه و يا فلسفه است پس از استعداد يابي در همان رشته مورد نظر به تحصيل بپردازد هرچند كه وظيفه اصلي حوزه هاي علميه در اين برهه، تربيت فقيه مي باشد.
مدير حوزه علميه تهران با اشاره به اهميت و ضرورت احياي هرچه بيشتر امر پژوهش در مدارس علميه اين استان افزود: مدارس علميه بايد در راستاي ايجاد انگيزه و تقويت روحيه پژوهشي طلاب گام برداشته و نسبت به برگزاري جشنواره هاي علمي پژوهشي چون جشنواره علامه حلي اهتمام بيشتري ورزند.
وي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به حديث «علماء امتي کانبياء بني اسرائيل» افزود: شما مديران و مسئولين مدارس علميه بايد از اينكه به عنوان انبياء زمان خدمت مي كنيد به خود افتخار كنيد و در اين رابطه تلاش بيشتري را داشته باشید.
حجت الاسلام والمسلمین خسروشاهی در ادامه اين نشست از تشکیل شورای قرآنی در سطح مدارس علميه استان تهران خبر داده و در اين رابطه افزود: وظیفه اصلي این شورا بررسی و هماهنگي مصوبات شورای حوزه علمیه تهران در خصوص نحوه اجراي برنامه های مدوّن قرآنی در مدارس علمیه می باشد که در سال جدید درسی این برنامه از پایه های 1 تا 6 به صورت رسمی در برنامه درسی گنجانده خواهد شد.
وي در پايان ضمن تاكيد بر رعايت اصول و قواعد حاكم بر مدارس علميه افزود: مسئولان مدارس علميه نسبت به رعايت و اجراي نظم در مدارس علميه كوشا باشند و دراموري چون امتحانات، تصحیح اوراق امتحانی ، وضعیت تحصيلي و حضور و غیاب طلاب و اساتيد با دقت نظر بيشتري عمل نمايند.
منبع : خبرگزاري حوزه