سايت جامعهی علميه امير المومنين (ع) در گفتگويي با حجت الاسلام ناظري، مسئول دورهي پيش حوزويِ تثبيت و اختبار، به بررسي برنامه هاي دورهي پيش حوزوي، در اين حوزه مباركه پرداخت.
حجت الاسلام ناظري در معرفي اين دوره ابراز داشت: دورهي تثبيتي از قوانين مركز مديريت قم مي باشد و مواد درسي آن از طرف مركز ابلاغ مي شود. از تعداد 91 نفر قبول شدگان در مصاحبهي ورودي، 70 نفر در اين دوره شركت كردند.
ايشان در تبيين برنامه هاي اين حوزهي مباركه براي دورهي پيش حوزوي افزودند: علاوه بر كلاس هاي درسي از جمله: احكام، صرف، عقايد، تجويد و ... كلاسي فوق العاده به نام " آشنايي با شيوهي تحصيل در حوزه"با هدف آشنايي طلاب جديدالورود با موضوعات: "آينده نگري در حوزه"، "جزئيات تحصيل درحوزه"،"تصحيح و تقويت ديدگاه نسبت به حوزه"، "بيان سيستم آموزش حوزه"،"رابطه شاگرد و استاد"و ... برگزار مي گردد.
حجت الاسلام ناظري با اشاره به اهداف اين دوره عنوان كرد: هدف از اين دورهي پيش حوزوي، ارزش يابي علمي، اخلاقي و هوشيِ طلاب جديدالورود است كه پس از پاپان دوره و برگزاري امتحانات سراسري، طلاب مستعد براي امر مقدس طلبگي انتخاب مي شوند.
وي با اشاره به اسكان طلاب جديدالورود در اين حوزهي مباركه، افزود: با بهره گيري از طلاب پايه هاي بالاتر به عنوان مسئول، اين افراد در حجره ها اسكان دارند تا با زندگي طلبگي در حجره ها بيشتر آشنا شوند.
ايشان با اشاره به اينكه جامعه علميه اميرالمومنين (ع) حوزه علميهاي قرآني است، تصريح كرد: "براي تقويت روخواني و روانخواني طلاب جديدالورود، هر روز يك صفحه از قرآن كريم توسط استاد تجويد براي هر يك از عزيزان انتخاب مي شود كه در طول روز، بايد آن را تمرين كنند و در جلسه قرآن بعد از نماز مغرب، روخواني و روانخواني اين صفحه را به استاد تحويل دهند."
در پايان اين گفتگو، حجت الاسلام ناظري با تبيين ساعات برنامه ريزي اين دوره يادآور شد:"علاوه بر كلاس هاي درسي، ساعاتي نيز براي تفريح و ورزش اختصاص داده شده و برنامه هايي هم براي اردوهاي فرهنگي در نظر گرفته شده است."
لازم به ذكر است اين دوره در 1390/5/2 به پايان مي رسد.