به گزارش سايت جامعه علميه اميرالمومنين(ع)، حضرت حجت الاسلام و المسلمين عظيما در درس اخلاق پنجشبه 7 دي ماه با اشاره به كلمه قصار 73 نهج البلاغه كه مي فرمايد: « وَ قَالَ ( عليه السلام ) : مَنْ نَصَبَ نَفْسَهُ لِلنَّاسِ إِمَاماً فَلْيَبْدَأْ بِتَعْلِيمِ نَفْسِهِ قَبْلَ تَعْلِيمِ غَيْرِهِ وَ لْيَكُنْ تَأْدِيبُهُ بِسِيرَتِهِ قَبْلَ تَأْدِيبِهِ بِلِسَانِهِ وَ مُعَلِّمُ نَفْسِهِ وَ مُؤَدِّبُهَا أَحَقُّ بِالْإِجْلَالِ مِنْ مُعَلِّمِ النَّاسِ وَ مُؤَدِّبِهِمْ .
آن كه خود را در مرتبه پيشوايى قرار مىدهد بايد پيش از مؤدَّب نمودن مردم به مؤدَّب نمودن خود اقدام كند، و پيش از آنكه ديگران را به گفتار ادب نمايد، بايد به كردارش مؤدب به آداب كند، و آن كه خود را بياموزد و ادب نمايد به تعظيم سزاوارتر است از كسى كه فقط ديگران را بياموزد و تأديب كند.» طلاب را به خودسازي و توجه به نفس دعوت نموده و در اين باره افزودند: يكي از مسئوليت ها و ضروريات زنگي اجتماعي معلمي است و بر اين معلم لازم است قبل از پرداختن به جامعه، خودش را اصلاح كند. قبل از هر چيز بايد به فكر آن باشد كه من چگونه هستم؟ اين معلمي مسئوليت همه طلبه ها است؛ مسئوليت هدايت و ارشاد خود ، جامعه و مردم، تكليفي بزرگ است كه نزد خداوند تعالي ارزش و احترام بالايي دارد.
استاد عظيما در ادامه سخنان خود طلاب و مبلغين را مورد توجه و عنايت خاص امام زمان (عجل الله تعالي فرجه الشريف) دانسته و از طلاب خواستند ائمه اطهار عليهم السلام را هميشه ناظر و شاهد بر اعمال خود بدانند.
ايشان در پايان با بيان فضيلت زيارت امام حسين عليه السلام، طلاب جامعه را كه عازم سفر عتبات عاليات بودند، به زيارت با معرفت و شناخت دعوت نموده و افزودند از جمله شرايط زيارت گذشت داشتن و ناديده گرفتن بعض مسائل و مشكلات است.