حجت الاسلام بخشعلی، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در تعریف دوره ی اختبار و تثبیت گفت: مطابق آیین هر ساله حوزه های علمیه، دوره اختبار و تثبیت جامعه علمیه امیرالمومنین علیه السلام تهران برگزار شد. در این دوره داوطلبانی که موفق به کسب نمره قبولی در آزمون کتبی ورود به حوزه شدهاند و در مصاحبه نیز نمره قبولی کسب کردهاند، حضور پیدا میکنند. طلاب جدید در دوره اختبار و تثبیت علاوه بر آشنایی با محیط حوزه، خود را با شرایط و ضوابط حوزه و راه و رسم طلبگی هماهنگ میکنند.
مسئول دوره ی اختبار و تثبیت جامعه علمیه امیرالمومنین (ع) شیوه ی درباره برگزاری دوره، اظهار کرد: در طول دوره بخش هایی از پنج کتاب احکام، صرف، تجوید، عقائد و نحو به داوطلبان تدریس می شود که افراد شرکت کننده پس از گذراندن این دوره بایستی در آزمون کتبی آن شرکت کنند و در صورتی که حائز نمره قبولی شوند پذیرش نهایی خواهند شد.
وی ادامه داد: دوره ی اختبار و تثبیت جامعه علمیه امیرالمومنین(ع) از پنجم تیرماه با دعوت از والدین طلاب و مراسم افتتاحیه، بصورت رسمی آغاز گردید. در افتتاحیه، پس از سخنرانی تولیت جامعه علمیه امیرالمومنین علیه السلام، طلاب و خانواده های آنان با فضای حوزه بیشتر آشنا شدند و ضمن تعیین حجرات، کتب درسی طلاب نیز بین آنها توزیع شد.
برنامه روزانه طلاب جدید الورود در این دوره به شرح زیر بود:
نرمش صبحگاهی و صرف صبحانه: ساعت ۶ الی ۷ صبح
کلاس های درسی: ۷ الی ۱۱:۲۰
صرف نهار: پس از نماز ظهر و عصر
برنامه مطالعه و مباحثه گروهی: ۱۵ الی ۱۷ عصر
ورزش گروهی : ۱۸ الی ۲۰ عصر
صرف شام: پس از نماز مغرب و عشا
وی در ادامه با اشاره به توجه جامعه علمیه امیرالمومنین علیه السلام به ورزش طلاب، افزود: در کنار برنامه های درسی و ورزشی روزانه، اردوی یک روزه ی جاجرود همراه با مسابقات و تفریح و ورزش برگزار شد و تمارین و تکالیف طلاب توسط مسئولین حجرات پیگیری و مشکلات برطرف شد و جلسات درس اخلاق نیز به صورت مستمر در روزهای پنج شنبه تا سقف یک ساعت برگزار میشد.
این دوره چهاردهم مرداد ۱۴۰۰ با برگزاری آزمون پایانی به پایان رسید.