آئین نکوداشتحجتالاسلام والمسلمین استاد ابوفاضل کزازلو معروف به استاد ذوالفقاری صبح روز پنجشنبه چهاردهم بهمنماه سال تولید، پشتیبانی ها و مانعزدایی ها و به همت جامعه علمیه امیرالمؤمنین علیه السلام برگذار شد.
در این مراسم پس از مولودی خوانی و خاطره گویی حاج احمد شربیانی و پخش مستندی از زندگی سراسر علمی استاد ذوالفقاری؛ حجت الاسلام والمسلمین محمد ابراهیم، رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد در پاسداشت مقام علم و عالم به سخنرانی پرداخت. ایشان با اشاره به روایتی از رسول خدا گفتند:
قال رسول الله :... مَنْ أَکرَمَ عَالِماً فَقَدْ أَکرَمَنِی وَ مَنْ أَکرَمَنِی فَقَدْ أَکرَمَ اللَّهَ وَ مَنْ أَکرَمَ اللَّهَ فَمَصِیرُهُ إِلَی الْجَنَّة(جامع الاخبار،ص38)در مورد حجت الاسلام ذوالفقاری، شخصیتی که دائما در حال مجاهدت علمی و تبلیغی بوده است، من نمیتوانم مقام ایشان را آن چنان که شایسته است بیان کنم.
حجتالاسلام والمسلمین محمد ابراهیم، با اشاره به روایت مذکور گفت: نتیجه ی این تکریم عالم، تکریم خدا و بهشت است. برعکس کوچک شمردن حق عالم نیز سیر به سمت جهنم است. در روایات فظیلت علما به شهدا را هم داریم. علتش این است که شهدا به علما اقتدا میکنند و علما اقتدایشان به انبیا است. ارزش عالم به واسطه حمل علم انبیاست. پس عجیب نیست که روایت میگوید مداد عالم از خون شهید با فضیلت تر است.
رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد تهران بزرگ در ادامه افزود: تا جایی که من میدانم خاطراتی که طلاب در باره استاد دارند همه خوب است. هیچ کدام خاطره غمگینی نداریم. شما طلاب محترم باید از این استاد بزرگوار الگو بگیرید و از کسب این ملکات فاظله غافل نشوید. تا سنین بالا هم خسته نشوید. همواره مایه شادی دیگران باشید.
در ادامه حجتالاسلام والمسلمین کرباسی، مسئول و تولیت جامعه علمیه امیرالمؤمنین علیه السلام ضمن تبریک حلول ماه رجب و ولادت امام باقر علیه السلام از زحمات و مجاهدت های استاد ذوالفقاری تقدیر و تشکر به عمل آوردند و از طرف طلاب و کارکنان جامعه علمیه امیرالمومنین علیه السلام هدایایی به ایشان اهدا کردند.
ابوفاضل کزازلو که با نام استاد ذوالفقاری شناخته میشود زادهی یکی از روستا های کوچک اطراف همدان است. میگوید در دهات ما کسی که سواد خواندن داشته باشد نبود. پدرم که نذر کرده بود برای پدرش ذوالفقار، قرآن خوانده شود. از یک قرآن خوانِ دهات بالاتر دعوت کرد و نذرش ادا شد. اما به علت بارش برف و فقر مالی نتوانست به خوبی از قاری پذیرایی کند. همان شب نذر کرد اگر فرزند ذکوری داشته باشد او را به مکتب بفرستد. اسفند سال 1309 منزل منزلش به نور قدوم ابوالفضل نورانی شد.
هفت سال بعد نذرش را ادا کرد و ابوالفضل را راهی مکتب کرد. خواندن و نوشتن که یاد گرفت راهی همدان و سپس قم شد. در محضر علمایی همچون آیت الله بروجردی، گلپایگانی، امام خمینی و علامه طباطبایی درس خواند و سال 1369 برای تدریس وارد حوزه علمیه تهران شد و هنوز که هنوز است با وجود ضعف جسمانی و کهولت سن دست از تربیت طلاب علوم دینی و تربیت شاگردان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف دست بر نداشته است.