به گزارش سايت جامعه علميه اميرالمؤمنين(ع) حجت الاسلام و المسلمين حسيني، مسئول مركز قرآن و عترت حوزه هاي علميه سراسر كشور، امروز پنج شنبه با حضور در جامعه علميه اميرالمؤمنين(ع) در روند اجراي برنامه قرآني اين حوزه علميه قرار گرفت.
حجت الاسلام و المسلمين حسيني در جمع طلاب تصريح كرد: بحمدالله اين مدرسه مباركه ساليان سال است كه بيشترين اهتمام را براي ترويج مباحث قرآني براي طلاب داشته است.
مسئول مركز قرآن و عترت حوزه هاي علميه با انتقاد از نظام آموزشي كشور عنوان كرد: متاسفانه قرآن و حديث از سبد آموزشي، تربيتي و تهذيبي مجموعه هاي آموزشي كشور حذف شده است و به معناي واقعي خودش در آموزش و پرورش و دانشگاه ها موجود نيست.
مسئول مركز قرآن و عترت آستان مقدس حضرت معصومه(س) با اشاره به شرايط كنوني كشور براي فعاليت هاي قرآني تصريح كرد: امروز در كشور ما بهترين شرايط براي فعاليت هاي قرآني آماده شده است و بعد از گذشت 32 سال از انقلاب اسلامي شرايط دست به دست هم داده تا فعاليت هاي قرآني در كشور ما به اوج خودش برسد و من و شما بايد از اين زمينه استفاده كنيم.
مسئول مركز قرآن و عترت حوزه هاي علميه با اشاره به توصيه مقام معظم رهبري به طلاب در مورد خواندن قرآن ابراز داشت: مقام معظم رهبري به طلاب فرمودند: روزي نباشد كه قرآن نخوانيد. اصلاً قرآن در جيبتان باشد و از هر فرصتي براي خواندن قرآن استفاده كنيد.
حجت الاسلام و المسلمين حسيني با اشاره به سخن مقام معظم رهبري در ماه رمضان امسال كه فرمودند: ما بايد 10 ميليون حافظ داشته باشيم، اظهار داشت: كشور ما در بين كشورهاي اسلامي كمترين حافظ قرآن را دارد، به طوري كه در ليبي با 7 ميليون جمعيت يك ميليون حافظ قرآن دارد و همچنين كشور پاكستان 7 ميليون حافظ قرآن و 70 درصد كشور سودان حافظ قرآن هستند.
وي در ادامه افزود: اگر بخواهد فرمايش مقام معظم رهبري را عملي شود، اهتمام آن بايد از حوزه هاي علميه شروع شود.
مسئول مركز قرآن و عترت آستان مقدس حضرت معصومه(س) در انتهاي سخنان خود با اشاره به بركت حفظ قرآن ابراز داشت: حافظه انسان الفاظ قرآن را راحت تر حفظ ميكند ولي اگر اين محفوظات مرور نشود، از ذهن انسان ميرود.